utorak, 1. rujna 2015.

Favoriti mjeseca kolovoza

Kolovoz mi je jedan od najdražih mjeseci u godini. Osim što mi je početkom mjeseca rođendan, istovremeno je i ljeto koje obožavam! :D
Samim time, smatram da je ovo idealna prilika da započnem "seriju" favorites postova. ;)

U ovom postu upoznat ću Vas sa proizvodima za kojima sam najčešće posegnula. Enjoy! <3

United Colors of Benetton refreshing body mist - Stimulating Aqua
Ako ste mišljenja da su parfemi "preteški" za vruće ljetne dane - vjerojatno ste fan mistova/sprejeva za tijelo. Na ovaj sam naišla sasvim slučajno, tokom rasprodaje u Bipi za nekih 50-ak kuna što je zaista povoljno s obzirom na količinu od 250 ml. Moram priznati da sam se zaljubila u drugi miris iz ove kolekcije (konkretno Magnetizing Jasmine), no kako je ostao samo tester navedenog mirisa, odlučila sam se za ovaj. Postoji širok asortiman ovih mirisnih vodica (točnije ovoliko), no kod nas sam ih vidjela tek nekoliko. Miris je blag i osvježavajuć i, što je za očekivati od ovakvog proizvoda, ne zadržava se dugo na koži.

Guess naušnice
Ove naušnice bile su poklon za godišnjicu i istovremeno ljubav na prvi pogled. Velika sam obožavateljica Guessovog nakita, a ove naušnice ispunjavaju sve uvjete. Dovoljno su jednostavne i diskretne za svaki dan, a dovoljno intrigante da podignu i najjednostavniju casual kombinaciju.
Klik za veću sliku.

Essence Longlasting Lipstick u nijansi 15 Oh So Matt
Gotovo idealna nude nijansa kupljena za svega 9.90 kuna? Moguće je! :D
Pronašla sam ga u Kozmu na sniženju dijela asortimana i instantno se zaljubila u njega. Pigmentiranost zaslužuje peticu, dok bi postojanost ocjenila solidnom četvorkom. Nije loše za ruž ispod 10 kn, zar ne?

Maybelline Colorama 60 Seconds u nijansi 80 
Maybelline lakovi su mi sinonim za odličan omjer cijene i kvalitete. Niti jedan od navedenih lakova me nije razočarao pa tako ni ovaj. Iako, moram priznati, ovaj mi je za nijansu draži jer se zaista suši puno brže u usporedbi s ostalima. Jedina zamjerka mu je što je za intezivnu electric blue nijansu potrebno staviti dva sloja. No, to ne predstavlja problem jer se lak osuši u tren oka.
Cijena je 15-20 kuna, ovisno o prodajnom mjestu.

Artdeco Lip Brilliance sjajilo u nijansi 52
Kod Artdeco sjalila obožavam miris!
Postojana su, nisu pretjerano ljepljiva i ne djeljuju teško na usnama. U kombinaciji s prethodno spomenutim Essence ružom, dobit ćete još bolju nude kombinaciju. Nemam ništa posebno za nadodat osim da svakako preporučujem ako u prije spomenutom nalazite svoje idealno sjalilo! ;)

Catrice Camouflage Cream u nijansi 020 Light Beige
Moram priznati da se prvi put susrećem s ovim brendom. Isto tako, prvi put se susrećem sa proizvodom ovakve namijene i ovakve konzistencije. Kaos? :D Ne, baš suprotno, Dovoljno sam proučila kako pravilno nanijeti proizvod visoke pokrivnosti i moj savjet je jednostavan - vrlo tanak sloj s nadogradnjom istog po potrebi. Nisam još naišla na nešto što ovaj proizvod nije uspio prekriti! :D
Cijena je 30-ak kuna i svakako se isplati ako Vam je potreban visok stupanj pokrivnosti. Thumbs up za ambalažu koja je vrlo jednostavna, a naoko djeluje kao da je uradak s potpisom.
Samo oprezno kako ne biste postigle cakey face efekt. Nije baš privlačno, zar ne? :)

Colgate Max White One Optic pasta za zube
Nakon dugo vremena, proizvodi za zube u mojoj kupaonici su se promijenili. S obzirom na toliki hype oko ove paste među popularnim "youtube djevojkama", odlučila sam joj dati priliku. Mislim da se ishod korištenja vidi u ovom postu! :D
Zubi zaista naoko dijeluju bijeli za što smatram zaslužnima brojna plava zrnca. Ako nemate najbisernije zube kao ni ja, svakako dajte šansu ovoj pasti. Cijena je nešto višlja, no isplati se. Za ovaj proizvod morat ćete izdvojiti cca. 25 kuna što, naravno, opet ovisi o mjestu gdje kupujete.

Listerine Advanced White vodica
Zadnjih nekoliko mjeseci prebacila sam se na Listerine vodice tako da kad sam ih vidjela u izdanju za bijelje zube - pogađate: nisam mogla odoljeti. Volim ju u kombinaciji sa spomenutom pastom, a osim toga pruža i svjež i ugodan dah! ;)
Cijena je kao i kod većine Listerine proizvoda, 30-40 kuna za 500 ml.


Kraš Express s okusom lješnjaka
Ljubav na prvi okus i miris! Savršen za početak i opuštanje nakon napornog dana. Odličan u kombinaciji sa sojinim mlijekom, zobenim pahuljicama i bananama (upravo sam opisala omiljeni doručak <3). Cijena je kao i za classic izdanje - dakle 20-ak kuna. Svakako isprobajte ako ste fan čokoladno-mliječnih napitaka.

Lord Nelson zeleni čaj s vanilijom
Obožavam čajeve, a pogotovo zeleni čaj. Isto tako, i miris vanilije mi je vrlo drag, pa ovu kombinaciju smatram idealnom. Miris je vrlo opuštajuć, a okus osvježavajuć.
Ovaj čaj možete kupiti u Lidlu za nekih 7 kuna.





I šećer poslije šećera na kraju:
 <3 omiljena pjesma kolovoza 2015: DVBBS & Joey Dale present Deja Vu (ft. Delora)  <3 
Love it! Vraća me na Ultru i budi nostalgiju za ljetom, suncem i morem. :(

A idući mjesec donosim i omiljenu aplikaciju, mislim da je jedna na dobrom putu da to postane! :D

PS Kako Vam se sviđa novi dizajn bloga?

Koji su Vaši favoriti? Nalazi li se koji od njih u ovom postu? 

Do idućeg posta... :*


4 komentara:

  1. Mislim da smo svi tako reagirali na catrice camouflage. Drago mi je da si ga otkrila, jer je zaista jedan od najboljih proizvoda kojeg posjedujem u svojoj kolekciji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo je zaista ugodno iznenađenje. Da je bar kod svih proizvoda takav omjer cijene i kvalitete! :D

      Izbriši
  2. Catrice kamuflaža je zaista dobar proizvod, ali u posljednje vrijeme ipak biram Rimmel :) Obožavam zelene čajeve, rado bih i taj isprobala, ali nemam Lidl, pf :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na što točno misliš od Rimmela? :D

      Onda svakako isprobaj Cedevitin zeleni čaj s đumbirom! Savršenstvo... :)

      Izbriši